GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – MISKOLC

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A projekt fő célja a 60 év felettiek életminőségének javítása, a testi és szellemi frissességük megőrzésének támogatása.

A szívességbankhoz bárki csatlakozhat önkéntes felajánlóként, illetve bármilyen felmerülő igénnyel. Ehhez nem kell mást tenni, mint a honlapon található kapcsolat űrlap kitöltésével felajánlani önkéntes segítségünket olyan témákban és területeken, amelyekben szívesen tesszük. (Pl. gyerekfelügyelet, hímzéstanítás, korrepetálás) Ugyanakkor megfogalmazhatjuk kéréseinket is, ha a felajánlások között nem találunk számunkra megfelelő segítséget. Mindezekre a központban szervezett programok alkalmával is lehetőség van.

Ha van olyan tevékenység, amivel szívesen segítene másokon önkéntes alapon, akkor a honlapon található kapcsolat űrlap kitöltésével megnevezheti a felajánlott segítségnyújtás formáját.

Ha a felajánlások között nem találunk számunkra megfelelő segítséget, akkor a kapcsolat űrlap kitöltésével megfogalmazhatjuk kéréseinket.

A központ szolgáltatásait minden szépkorú térítésmentesen veheti igénybe, minden hétfőn és csütörtökön 9:00-14:00 óra között, illetve a meghirdetett programok teljes időtartamában.

Igen, önkéntes felajánlóként bárki csatlakozhat a szívességbankhoz.

Igen, az Aktív Időskor Központjának minden tevékenységében részt vehet.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Így elsők között tudhatja meg közelgő eseményeinket, híreinket!