„6X” FÖLÖTT IS EGÉSZSÉGESEN, AKTÍVAN, HASZNOSAN, ÉRTÉKESEN – műhelyfoglalkozás

– kérdések és válaszok az aktív időskorról –

 

Időpont: 2022.július 18. (hétfő) 10:00-12:30

Helyszín: Digitális Közösségi Alkotóműhely, 3525 Miskolc, Széchenyi u. 103.

 

Fontosnak tartjuk, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy szüleink, nagyszüleink úgy élhessék meg pihentető éveiket, hogy egészségesek, vannak hobbijaik, tartalmas elfoglaltságuk, társaságuk, emellett hasznosnak is érzik magukat. Ezért projektünk kiemelt célja, hogy keressük és megtaláljuk azokat a lehetőségeket, eszközöket, szolgáltatásokat, amelyekkel az aktív idősödést támogathatjuk. Műhelyfoglalkozásunk az idősellátásban dolgozó szervezetek magyar és szlovák szereplőinek, szakembereinek bevonásával és részvételével kerül megrendezésre.

 

Programunkon bemutatjuk pilot projektünket, a csupán néhány hónap leforgása alatt nagy sikert elérő miskolci és kassai Aktív Időskor Központot, de a szakmabeliek megismerkedhetnek a CédrusNet Programmal is, amely idősödőknek kínál új társadalmi szerepeket, hasznosságélményt, intellektuális kihívást, életmód újratervezési eszközöket.

Az eseményen kerekasztal beszélgetés keretében lehetőség nyílik a szépkorúak gondozásával és támogatásával foglalkozók tapasztalatainak cseréjére, jó példák felvillantására, és az idősotthonokban alkalmazható eszközök bemutatására is.

 

A rendezvény betelt, további regisztrációra nincs lehetőség. 

dátum

júl 18 2022
Expired!

időpont

10:00 - 12:30

Szervező

BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség

0 hozzászólás a(z) “„6X” FÖLÖTT IS EGÉSZSÉGESEN, AKTÍVAN, HASZNOSAN, ÉRTÉKESEN – műhelyfoglalkozás” című bejegyzéshez